نویسنده = %D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%B6%D9%84 %D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D9%84%D9%88
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. )

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-15

وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن‌زاده ایشکه


تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 70-82

سبحان سنگین‌آبادی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ جواد رضاپورفرد؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری


بررسی تنوع ژنتیکی زالزالک‌های ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالی‌های ITS هسته‌ای

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 67-75

ابوالفضل علیرضالو؛ نیما احمدی؛ پیمان صالحی؛ علی سنبلی