کلیدواژه‌ها = %DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B2
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402

10.30466/rip.2023.54022.1219

وحید ناصرآبادی؛ جلال غلام نژاد؛ وحید رحیمی؛ اعظم جعفری؛ ناصر محمدی


تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی

دوره 1، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 25-36

سحر توپچی‌زاده تبریزیان؛ جعفر حاجی‌لو؛ غلامرضا دهقان