کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B2
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402

10.30466/rip.2023.54022.1219

وحید ناصرآبادی؛ جلال غلام نژاد؛ وحید رحیمی؛ اعظم جعفری؛ ناصر محمدی


تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 1-10

مسعود ناظری؛ نسرین ملائی؛ سید جلال طباطبایی


مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 47-59

نجمه مداحی‌نسب؛ فاطمه زهرا امیرمحمدی؛ غلامعباس محمدی؛ محمود شعبانی


تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی

دوره 1، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 25-36

سحر توپچی‌زاده تبریزیان؛ جعفر حاجی‌لو؛ غلامرضا دهقان