کلیدواژه‌ها = پراکسیداز
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1399

مسعود ناظری؛ نسرین ملائی؛ سید جلال طباطبایی


2. مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 47-59

نجمه مداحی‌نسب؛ فاطمه زهرا امیرمحمدی؛ غلامعباس محمدی؛ محمود شعبانی


3. تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 25-36

سحر توپچی‌زاده تبریزیان؛ جعفر حاجی‌لو؛ غلامرضا دهقان