کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 3
1. اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 83-94

ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو


2. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 43-56

کاظم علیرضالو؛ روح اله توکلیان؛ پریناز جعفرپور