کلیدواژه‌ها = فنل کل
تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1402

10.30466/rip.2022.54073.1223

رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور


تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 15-25

10.30466/rip.2022.53855.1202

کتایون دلفانی؛ محمود اسدی؛ بهروز گلعین؛ بابک باباخانی؛ رقیه رازقی جدید


تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 145-155

10.30466/rip.2021.53329.1159

محمدهادی راد؛ محمدحسن عصاره؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ عبدالرضا کاوند؛ مهدی سلطانی


تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 60-69

فرید مرادی نژاد؛ علی کاظمی؛ مهدی خیاط؛ همایون فرهنگ‌فر


اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 83-94

ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو


بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108

هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری