کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. )

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-15

وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن‌زاده ایشکه


بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک‌دانه مشهد

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 55-69

چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری