کلیدواژه‌ها = ظرفیت آنتی‌اکسیدانی
تاثیر مراحل مختلف رشد و نمو میوه بر خصوصیات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه (Morus alba var.nigra)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1402

10.30466/rip.2022.54073.1223

رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور


تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 1-14

10.30466/rip.2021.53542.1175

فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری


تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 15-25

10.30466/rip.2022.53855.1202

کتایون دلفانی؛ محمود اسدی؛ بهروز گلعین؛ بابک باباخانی؛ رقیه رازقی جدید