نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشجوی دکتری علوم باغی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
2 دانشیار پژوهشکده میوه های معتدله و سرد سیری، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ،کرج، ایران.
3 استاد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.
4 استادیار، گروه علوم باغی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
5 استاد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.
چکیده
کلیدواژهها