نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر، ایران.
2 دانشیار پژوهشکده میوههای معتدله و سردسیری، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ایران.
3 دانشیار پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (کرج)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ایران.
4 کارشناس محقق پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ایران.
چکیده
کلیدواژهها