نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشیار پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
2 محقق گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، موسسه علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
3 استادیار پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
چکیده
کلیدواژهها