نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشیار گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
2 محقق گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، موسسه علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
3 استادیار گروه مدیریت و فناوری تولید، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
4 دانشیار گروه مدیریت و فناوری تولید، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
چکیده
کلیدواژهها