کلیدواژه‌ها = پراکسیداز
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 1-10

مسعود ناظری؛ نسرین ملائی؛ سید جلال طباطبایی


2. مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 47-59

نجمه مداحی‌نسب؛ فاطمه زهرا امیرمحمدی؛ غلامعباس محمدی؛ محمود شعبانی


3. تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی

دوره 1، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 25-36

سحر توپچی‌زاده تبریزیان؛ جعفر حاجی‌لو؛ غلامرضا دهقان