کلیدواژه‌ها = تجزیه خوشه‌ای
ارزیابی درصد و محتوای اسیدهای چرب در برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام( Prunus dulcis Mill.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 خرداد 1404

10.30466/rip.2023.54702.1280

فواد آقاجانی سنگتراشانی؛ حسینعلی اسدی قارنه؛ علی ایمانی


مقایسه ویژگی‏های کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان

دوره 7، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 90-100

10.30466/rip.2022.53134.1141

ابراهیم لطیفی خواه؛ علی عبادی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سید محمد احسان مهدوی


مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 158-168

10.30466/rip.2021.121094

ابراهیم لطیفی خواه؛ علی عبادی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سیدمحمداحسان مهدوی


بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 139-151

سید اصغر موسوی؛ محمود قاسم نژاد؛ مریم تاتاری؛ صفورا اسکندری