کلیدواژه‌ها = پس از برداشت
تأثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره، اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیمهای دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1402

10.30466/rip.2022.54118.1228

سارا جلوداریان؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ علیرضا طلایی؛ کامبیز لاریجانی


کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز

دوره 8، شماره 1، شهریور 1402

10.30466/rip.2023.54022.1219

وحید ناصرآبادی؛ جلال غلام نژاد؛ وحید رحیمی؛ اعظم جعفری؛ ناصر محمدی


تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-147

10.30466/rip.2021.121092

بهزاد دهقانی؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ سکینه سعیدی‌سار


تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica)

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 73-82

فریبا ابراهیمی؛ سمیه رستگار؛ حیدر مفتاحی‌زاده