آ
-
آبیاری
بررسی کاربرد پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر خصوصیات کمی و کیفی سیب روی پایههای مختلف [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
آلو
تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک بر شاخصهای فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو [دوره 10، شماره 1، 1404]
ا
-
ارقام جدید پرتقال
مقایسه ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، حسی و ترکیبات زیستفعال میوه ارقام جدید پرتقال روی پایه کاریزوسیترنج [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
اسید قابل تیتراسیون
اثر کاربرد پس از برداشت اسید کلروژنیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb). [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
انبارداری
مقایسه ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، حسی و ترکیبات زیستفعال میوه ارقام جدید پرتقال روی پایه کاریزوسیترنج [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
انگور
ارزیابی تنوع و کارآیی جذب عناصر پرمصرف و ریز مغذی در برخی ارقام انگور(Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
پ
-
پایه بذری
بررسی اثرات منابع مختلف پایه بذری بر خصوصیات رویشی و زایشی چند رقم/ژنوتیپ گردو [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پایههای مالینگ
بررسی کاربرد پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر خصوصیات کمی و کیفی سیب روی پایههای مختلف [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پایه و رقم
بررسی اثرات منابع مختلف پایه بذری بر خصوصیات رویشی و زایشی چند رقم/ژنوتیپ گردو [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پراکسید هیدروژن
اثر کاربرد پس از برداشت اسید کلروژنیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb). [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پژمردگی میوه خرما
مروری بر جنبههای مختلف عارضه خشکیدگی خوشه خرما (Phoenix dactylifera L.) در ایران و استراتژیهای کنترل آن [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پساب تصفیه شده
بررسی کاربرد پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر خصوصیات کمی و کیفی سیب روی پایههای مختلف [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پس از برداشت
بررسی اثر تیمارهای کلرید کلسیم، سالیسیلیک اسید، ملاتونین و گاما آمینوبوتریک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عمر انبارمانی انگور ریش بابا [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پوسیدگی
اثر پوترسین و تیمار آب گرم بر عمر پس از برداشت و برخی شاخصهای کیفی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پوشش خوشه
مروری بر جنبههای مختلف عارضه خشکیدگی خوشه خرما (Phoenix dactylifera L.) در ایران و استراتژیهای کنترل آن [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
پیش از برداشت انگور
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسید سالیسیلیک و ملاتونین بر برخی ویژگیهای میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
ت
-
تغذیه
ارزیابی اثرات کاربرد گوگرد معدنی بر عملکرد و ویژگیهای کمی میوه خرما رقم برحی در استان خوزستان [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
تغذیه
مروری بر جنبههای مختلف عارضه خشکیدگی خوشه خرما (Phoenix dactylifera L.) در ایران و استراتژیهای کنترل آن [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی اثرات منابع مختلف پایه بذری بر خصوصیات رویشی و زایشی چند رقم/ژنوتیپ گردو [دوره 10، شماره 1، 1404]
ج
-
جوانه زنی
بررسی اثرات منابع مختلف پایه بذری بر خصوصیات رویشی و زایشی چند رقم/ژنوتیپ گردو [دوره 10، شماره 1، 1404]
ح
-
حاصلخیزی
ارزیابی اثرات کاربرد گوگرد معدنی بر عملکرد و ویژگیهای کمی میوه خرما رقم برحی در استان خوزستان [دوره 10، شماره 1، 1404]
خ
-
خصوصیات پایه
تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک بر شاخصهای فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو [دوره 10، شماره 1، 1404]
ر
-
رنگدانه
پیشبینی بلوغ برداشت در ارقام گلابی آسیایی و اروپایی به روشهای مختلف آماری [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
ریز مغذی
ارزیابی تنوع و کارآیی جذب عناصر پرمصرف و ریز مغذی در برخی ارقام انگور(Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
ز
-
زمان برداشت
مقایسه ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، حسی و ترکیبات زیستفعال میوه ارقام جدید پرتقال روی پایه کاریزوسیترنج [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
زمان نگهداری
اثر پوترسین و تیمار آب گرم بر عمر پس از برداشت و برخی شاخصهای کیفی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 10، شماره 1، 1404]
ش
-
شاخص برداشت
پیشبینی بلوغ برداشت در ارقام گلابی آسیایی و اروپایی به روشهای مختلف آماری [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
شوری
ارزیابی اثرات کاربرد گوگرد معدنی بر عملکرد و ویژگیهای کمی میوه خرما رقم برحی در استان خوزستان [دوره 10، شماره 1، 1404]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی کل
اثر کاربرد پس از برداشت اسید کلروژنیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb). [دوره 10، شماره 1، 1404]
ع
-
عملکرد
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسید سالیسیلیک و ملاتونین بر برخی ویژگیهای میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
عناصر ماکرو
ارزیابی تنوع و کارآیی جذب عناصر پرمصرف و ریز مغذی در برخی ارقام انگور(Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
ف
-
فتوسنتز
تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک بر شاخصهای فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
فعالیت آنتی اکسیدان میوه
تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک بر شاخصهای فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی اثر تیمارهای کلرید کلسیم، سالیسیلیک اسید، ملاتونین و گاما آمینوبوتریک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عمر انبارمانی انگور ریش بابا [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسید سالیسیلیک و ملاتونین بر برخی ویژگیهای میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
فلاونوئید
بررسی اثر تیمارهای کلرید کلسیم، سالیسیلیک اسید، ملاتونین و گاما آمینوبوتریک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عمر انبارمانی انگور ریش بابا [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
فنل
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسید سالیسیلیک و ملاتونین بر برخی ویژگیهای میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
فنل
بررسی اثر تیمارهای کلرید کلسیم، سالیسیلیک اسید، ملاتونین و گاما آمینوبوتریک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عمر انبارمانی انگور ریش بابا [دوره 10، شماره 1، 1404]
ک
-
کاریزوسیترنج
مقایسه ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، حسی و ترکیبات زیستفعال میوه ارقام جدید پرتقال روی پایه کاریزوسیترنج [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
کود
ارزیابی اثرات کاربرد گوگرد معدنی بر عملکرد و ویژگیهای کمی میوه خرما رقم برحی در استان خوزستان [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
کیفیت
بررسی اثر کلرید کلسیم، اسید سالیسیلیک و ملاتونین بر برخی ویژگیهای میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
کیفیت میوه
تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک بر شاخصهای فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو [دوره 10، شماره 1، 1404]
گ
-
گابا
بررسی اثر تیمارهای کلرید کلسیم، سالیسیلیک اسید، ملاتونین و گاما آمینوبوتریک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عمر انبارمانی انگور ریش بابا [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
گردو
بررسی اثرات منابع مختلف پایه بذری بر خصوصیات رویشی و زایشی چند رقم/ژنوتیپ گردو [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
گلدن دلیشز"
بررسی کاربرد پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر خصوصیات کمی و کیفی سیب روی پایههای مختلف [دوره 10، شماره 1، 1404]
م
-
ماده خشک
پیشبینی بلوغ برداشت در ارقام گلابی آسیایی و اروپایی به روشهای مختلف آماری [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
مالوندیآلدهید
اثر کاربرد پس از برداشت اسید کلروژنیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوه خرمالو (Diospyros kaki. Thunb). [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
مدیریت
مروری بر جنبههای مختلف عارضه خشکیدگی خوشه خرما (Phoenix dactylifera L.) در ایران و استراتژیهای کنترل آن [دوره 10، شماره 1، 1404]
-
مواد جامد محلول و ویتامین ث
اثر پوترسین و تیمار آب گرم بر عمر پس از برداشت و برخی شاخصهای کیفی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 10، شماره 1، 1404]
ن
-
نرخ فتوسنتز
تاثیر برهمکنش پایه و پیوندک بر شاخصهای فتوسنتزی، خصوصیات و خواص آنتی اکسیدان میوه آلو [دوره 10، شماره 1، 1404]
و
-
وراثت پذیری
ارزیابی تنوع و کارآیی جذب عناصر پرمصرف و ریز مغذی در برخی ارقام انگور(Vitis vinifera L.) [دوره 10، شماره 1، 1404]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد