آ
-
آقایی، خدیجه
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ا
-
اصغری، علی
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
-
اصغری، محمدرضا
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
امیری، جعفر
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
ب
-
بابایی، آرش
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
-
بابایی، آرش
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
بروجردنیا، مریم
اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
پ
-
پیله، فاطمه
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
ت
-
تراهی، عزیز
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
-
توسلیان، ایرج
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
ج
-
جلیلی مرندی، رسول
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
جمشیدی، کمال
تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
ح
-
حاجی تقی لو، رامین
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
حسینی، بهمن
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
خ
-
خدامرادی، پیام
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
-
خضری، مسعود
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
د
-
دولتی، بهنام
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
-
دیالمی، حجت
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
ر
-
رستگار، سمیه
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
-
رسولی، موسی
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
-
رسولی، موسی
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
روستایی، پروانه
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
-
روستایی، پروانه
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
س
-
سیاه سر، مصیب
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
-
سیدحاجیزاده، حنیفه
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
ش
-
شکوهیان، علی اکبر
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
ص
-
صادق پور، صابر
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
صدقیه، وحید
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
ط
-
طباطبایی، سیده مینا
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
غ
-
غلامشاهیپور، حمیده
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
ف
-
فرخزاد، علیرضا
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ق
-
قاسمزاده، راحله
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
-
قلیزاده وکیلکندی، فهیمه
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
-
قنبری، علیرضا
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
ل
-
لطیفیخواه، ابراهیم
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
م
-
محمودی، هادی
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
-
مشاری نصیرکندی، عاطفه
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ن
-
ناصری، لطفعلی
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
ناصری، لطفعلی
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ه
-
همتی، سیاوش
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد