کلیدواژه‌ها = فنل کل
تعداد مقالات: 9
5. تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 60-69

فرید مرادی نژاد؛ علی کاظمی؛ مهدی خیاط؛ همایون فرهنگ‌فر


6. اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 83-94

ابراهیم ایرانی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری‌دلجو


8. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108

هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری