کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 6
1. شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea)

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 66-76

10.30466/rip.2021.121087

امیرعباس تقی‌زاده؛ رقیه امینیان دهکردی؛ علی‌اصغر زینانلو؛ محمدمهدی ضرابی


2. ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12

دوره 5، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 141-154

موسی رسولی؛ علی جعفری‌طائمه؛ مصطفی رحمتی‌جنیدآباد؛ عباسعلی جنتی‌زاده


3. تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز

دوره 4، شماره 2، آبان 1398، صفحه 143-154

کیوان جهانشاهی انبوهی؛ حنیفه سیدحاجی‌زاده؛ آرش همتی؛ پیمان عباسی؛ سارا رضایی


4. مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توت‌فرنگی رقم "کاماروزا"

دوره 3، شماره 2، آبان 1397، صفحه 79-93

یونس نعمتی‌میرک؛ اورنگ خادمی؛ ایمان روح‌اللهی؛ عبدالامیر بستانی؛ ناصر کریمی


5. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 2، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 96-108

هادی محمودی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ علیرضا قنبری


6. اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک

دوره 1، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 30-42

عبداله مشهدی جعفرلو؛ مشهید هناره؛ عباس صمدی