آ
-
آریل
اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
-
آنتوسیانین
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
آنزیم
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
-
آنزیمهای آنتیاکسیدانی
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
-
آنزیمهای پراکسیداز
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
آویشن
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
-
آویشن باغی
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
آویشن شیرازی
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
ا
-
اتیلن
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
-
ارقام آلو و گوجه
ارزیابی ریختشناسی و میوهشناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپهای سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
اسید ایندول بوتیریک
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
-
اسیدسالیسیلیک
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
اقلیم طارم
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
انار
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
انبارداری
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
انگور
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
انگور
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
اینتگریما
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
ب
-
باکتریهای بهبود دهنده رشد گیاه
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
بهنژادی
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
-
بیوماس خشک
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
پ
-
پارامترهای پایداری
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
پایههای دورگ
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
-
پایههای مرکبات
ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
پرآوری
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
-
پرآوری
تأثیر تنظیمکنندههای رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشهای ارقام انگور بیدانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
-
پرولین
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
پرولین
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
پرولین
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
-
پس از برداشت
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
پلیفنل اکسیداز
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
پیوند پذیری
ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
ت
-
تاکسانان
تأثیر تنظیمکنندههای رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشهای ارقام انگور بیدانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
-
تجزیه خوشهای
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
-
تجزیه کلاستر
ارزیابی ریختشناسی و میوهشناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپهای سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
تحمل به خشکی
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
-
تنش خشکی
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
-
تنش خشکی
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
-
تنوع
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
ح
-
حجم تاج
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
خ
-
خصوصیات کمی و کیفی
ارزیابی ریختشناسی و میوهشناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپهای سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
خودگردهافشانی
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
د
-
دارچین
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
دانهال
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
-
درختان میوه
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
دگرگردهافشانی
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
ر
-
رزماری
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
-
رشد پیوندک
ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
رقم
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
رقم کاماروسا
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
-
روشهای ناپارامتری
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
ریزنمونه
تأثیر تنظیمکنندههای رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشهای ارقام انگور بیدانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
-
ریشهزایی
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
ز
-
زنجبیل
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
-
زیتون
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
ژ
-
ژنوتیپ برتر
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
س
-
سازگاری
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
-
سطح برگ
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
-
سفتی بافت میوه
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
سفتی میوه
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
ش
-
شاخص قهوهای شدن
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
ص
-
صفات مورفولوژیکی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
ض
-
ضایعات
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
ضایعات پس از برداشت
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
ظ
-
ظرفیتآنتیاکسیدانی
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
ظرفیت آنتی اکسیدانی
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
-
ظرفیت زراعی
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
-
ظروف بستهبندی
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
ع
-
عملکرد
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
عملکرد روغن
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
ف
-
فلاونوئید کل
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
-
فنل کل
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
فنل کل
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
ق
-
قطر تنه
ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
قلمه ابتدایی
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
-
قلمه انتهایی
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
-
قند کل
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
ک
-
کارآیی مصرف آب
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
-
کلروفیل
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
کلروفیل
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
کلرید سدیم
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
-
کیتوسان
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
-
کیفیت
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
کیفیت
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
گ
-
گلابی رقم گرین آنجو
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
گلایسین بتائین
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
گل کامل
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
-
گوناگونی ژنتیکی
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
م
-
مالوندیآلدئید
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
مکزیکن لایم
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
مواد تنظیم کننده رشد گیاهی
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
-
میخک
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
میزان آنتوسیانین
اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
-
میزان تعرق
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
ن
-
نارنج
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
-
نانوذرات
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
ناهنجاری
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
-
نسبت وزن اندامهوایی به ریشه
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
نشانگر ژنتیکی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
نشت الکترولیت
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
نشتیونی
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
نعناع فلفلی
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
و
-
واژههای کلیدی: انگور
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
ه
-
هدایت الکتریکی
اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
-
هدایت روزنه ای
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
-
هیبرید
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
ی
-
یون K+
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد