آزادسازی رقممعرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 86-98]
آسکوربات پراکسیدازاثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
آسکوربات پراکسیدازتاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 99-115]
آمینواسیداثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
آنتوسیانینبررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
آنتیاکسیدانتاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ا
ارزش غذاییمعرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 86-98]
ارقام پستهارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 31-43]
ارقام مرکباتبررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
اسپرمیدینتاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 99-115]
اسید سالیسیلیکاثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
انبار سردتأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
انبارمانیبررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
انبارمانیبررسی اثر ال-آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر انبارمانی خرمای خاصویی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
اندازه میوهتأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
اندازه میوهاثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
انگورتاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 99-115]
ب
برداشتبررسی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب تحت تاثیر کاربرد منابع کلسیمی و زمان های مختلف نمونه برداری و انبارمانی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 205-218]
بهنژادیارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 70-85]
بیان ژنبررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
پ
پایداری غشابررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
پایه پاکوتاهتاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 11-19]
پرآوریبهینهسازی شرایط کشت درون شیشهای و بررسی اثر تنش شوری در انگور رقم اسکارلت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 143-161]
پراکسیدازکاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
پروتئین کلکاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
پرولینتاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 99-115]
پس از برداشتکاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
پستهبررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
پوسیدگیتأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
پوششتأثیرمحلول پاشی اسید بوریک و کلات روی و پوشش دهی خوشه بر برخی صفات کمی و کیفی میوه خرمای پیارم [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 180-190]
پوشش خوراکیتأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
پوشش خوراکیبررسی اثر ال-آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر انبارمانی خرمای خاصویی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
پیت ماسبررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
ت
تاکستانتعیین نیاز آبی انگور در منطقه سی سخت و اثر کاربرد کمآبیاری و تفاله شیرین بیان بر عملکرد و کیفیت میوه [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 162-179]
تانن محلولتأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
تجزیه به عاملبررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
تجزیه خوشهایبررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
تجزیه خوشهاییبرآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
تجزیه واریانس مرکببرآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
تحمل پذیریبررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
ترکیبات زیست فعالتأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
تغذیهتأثیرمحلول پاشی اسید بوریک و کلات روی و پوشش دهی خوشه بر برخی صفات کمی و کیفی میوه خرمای پیارم [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 180-190]
تغذیهبررسی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب تحت تاثیر کاربرد منابع کلسیمی و زمان های مختلف نمونه برداری و انبارمانی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 205-218]
تنش اکسیداتیوتاثیر استفاده ازملاتونین، کیتوزان و هیدروکسی پروپیل متیلسلولز بر برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار Punica granatum L. تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 116-130]
تنظیمکنندههای رشد گیاهیبهینهسازی شرایط کشت درون شیشهای و بررسی اثر تنش شوری در انگور رقم اسکارلت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 143-161]
تنوعبررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
تنوع ژنتیکیمطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 44-58]
ج
جاروی جادوگرمعرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 86-98]
خ
خرمالوتأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
خرمای نیمه خشکبررسی اثر ال-آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر انبارمانی خرمای خاصویی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
خصوصیات فیزیولوژیکیبررسی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب تحت تاثیر کاربرد منابع کلسیمی و زمان های مختلف نمونه برداری و انبارمانی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 205-218]
خصوصیات کمیارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 31-43]
خصوصیات کیفیارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 31-43]
خوشه گلتأثیرمحلول پاشی اسید بوریک و کلات روی و پوشش دهی خوشه بر برخی صفات کمی و کیفی میوه خرمای پیارم [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 180-190]
خیلی زودرسارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 70-85]
د
درجه حراتبرآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 59-69]
ر
روبیسکوتاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ریل تایمبررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
ز
زالزالکتاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 11-19]
زودرسارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 70-85]
زیتونتاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ژ
ژرم پلاسمبررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
س
سرمازدگیاثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
سرمای دیررس بهارهبررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
سطح برگاثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
سفتی بافتاثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
سوپرجاذباثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 20-30]
سیبارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 70-85]
ش
شاخص سطح برگاثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
شاخص قهوه ای شدنتأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
شاخص کلروفیلبررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
شاخصهای رویشیتاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 99-115]
صفات بیوشیمیایی غشا نازکبررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
صفات پومولوژیکیبرآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
صفات فنولوژیکیبرآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
صفات مورفولوژیکبررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
ض
ضریب همبستگیبررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیتأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ظرفیت آنتیاکسیدانیتأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
ع
عامل بیانمطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 44-58]
عمرانباریتأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
عملکردبررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
عملکردتاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 11-19]
عملکردارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 70-85]
عملکردتعیین نیاز آبی انگور در منطقه سی سخت و اثر کاربرد کمآبیاری و تفاله شیرین بیان بر عملکرد و کیفیت میوه [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 162-179]
عملکرد میوهارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 31-43]
ف
فعالیت آنزیم های آنتی آکسیدانیبررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
فلاونوئیدبررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
فنلبررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
فنل کلتأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
فنولوژیبررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
فنیلآلانینآمونیالیازتاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ق
قابلیت ذخیره سازیبررسی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب تحت تاثیر کاربرد منابع کلسیمی و زمان های مختلف نمونه برداری و انبارمانی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 205-218]
ک
کاتالازکاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
کلروفیلاثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 20-30]
کم آبیاری بخشی و کم آبیاری تنظیم شدهتعیین نیاز آبی انگور در منطقه سی سخت و اثر کاربرد کمآبیاری و تفاله شیرین بیان بر عملکرد و کیفیت میوه [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 162-179]
کم آبیاری ثابتتعیین نیاز آبی انگور در منطقه سی سخت و اثر کاربرد کمآبیاری و تفاله شیرین بیان بر عملکرد و کیفیت میوه [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 162-179]
کوئینزAتاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 11-19]
کیتوساناثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
کیفیتبررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
کیفیتتأثیرمحلول پاشی اسید بوریک و کلات روی و پوشش دهی خوشه بر برخی صفات کمی و کیفی میوه خرمای پیارم [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 180-190]
کیفیتبررسی اثر ال-آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر انبارمانی خرمای خاصویی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
کیفیت تغذیهایتأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
کیفیت میوهمعرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 86-98]
گ
گایاکول پراکسیدازاثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
گرمیبررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
م
ماده خشکاثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
محرک زیستیتاثیر استفاده ازملاتونین، کیتوزان و هیدروکسی پروپیل متیلسلولز بر برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار Punica granatum L. تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 116-130]
محلولپاشی برگیبررسی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب تحت تاثیر کاربرد منابع کلسیمی و زمان های مختلف نمونه برداری و انبارمانی [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 205-218]
محلولدهیتاثیر استفاده ازملاتونین، کیتوزان و هیدروکسی پروپیل متیلسلولز بر برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار Punica granatum L. تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 116-130]
محیط کشت پایهبهینهسازی شرایط کشت درون شیشهای و بررسی اثر تنش شوری در انگور رقم اسکارلت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 143-161]
منطقه حفاظت شدهمطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 44-58]
منیزیماثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 20-30]
میوهبررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
میوه پهنبرآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 59-69]
میوه دوقلوبرآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 59-69]
ن
نشانگر ملکولیمطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 44-58]
نهالتاثیر استفاده ازملاتونین، کیتوزان و هیدروکسی پروپیل متیلسلولز بر برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار Punica granatum L. تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 116-130]
نیتروژناثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 20-30]
و
ورمیکمپوستبررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
وزن میوهاثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 20-30]
ویتامین ثتأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
ویتامین ثاثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ویتامین ثبررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
ویتامین ثکاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
ویژگیهای رویشیتاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 11-19]
ه
هایپتاساثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
هلواثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
همبستگیبرآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 59-69]