نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسکوربات پراکسیداز اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • آمینواسید اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • آنتوسیانین بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • آنتی‌اکسیدان تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]

ا

  • ارقام مرکبات بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • اسید سالیسیلیک اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • انبار سرد تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • انبارمانی بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • اندازه میوه تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • اندازه میوه اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]

ب

  • بیان ژن بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]

پ

  • پایداری غشا بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • پراکسیداز کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • پروتئین کل کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • پس از برداشت کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • پسته بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • پیت ماس بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]

ت

  • تانن محلول تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • تجزیه به عامل بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • تجزیه خوشه‌ای بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • تجزیه خوشه‌ایی برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • تجزیه واریانس مرکب برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • تحمل پذیری بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • ترکیبات زیست فعال تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • تنوع بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]

خ

  • خرمالو تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

ر

  • روبیسکو تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • ریل تایم بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]

ز

  • زیتون تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]

ژ

  • ژرم پلاسم بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]

س

  • سرمازدگی اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • سرمای دیررس بهاره بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • سطح برگ اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • سفتی بافت اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]

ش

  • شاخص سطح برگ اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • شاخص کلروفیل بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]

ص

  • صفات بیوشیمیایی غشا نازک بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • صفات پومولوژیکی برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • صفات فنولوژیکی برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • صفات مورفولوژیک بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]

ض

  • ضریب همبستگی بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]

ع

  • عملکرد بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]

ف

  • فعالیت آنزیم های آنتی آکسیدانی بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فلاونوئید بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فنل بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فنل کل تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • فنولوژی بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]

ک

  • کاتالاز کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • کیتوسان اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • کیفیت بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • کیفیت تغذیه‌ای تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

گ

  • گایاکول پراکسیداز اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • گرمی بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]

م

  • ماده خشک اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • میوه بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]

و

  • ورمی‌کمپوست بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • ویتامین ث تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • ویتامین ث اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • ویتامین ث بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • ویتامین ث کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]

ه

  • های‌پتاس اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • هلو اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]